BERRY BLAZE
Direct291120221 Th 493182469label Spierfabriek beth 1877432590
1 2 3
 

USN - QHUSH BLACK PRE-WORKOUT

€ 34,99 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad

Wil je je trainingsprestaties naar een hoger niveau tillen? De USN QHUSH Black pre-workout poeder is speciaal ontworpen om je energie en focus te verhogen, zodat je het meeste uit je trainingen kunt halen. Met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten en krachtige doseringen biedt deze pre-workout de boost die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

De USN QHUSH Black pre-workout bevat een zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten die synergetisch werken.

Laten we eens nader kijken naar de belangrijkste ingrediënten:

Cafeïne (250 mg per portie): Cafeïne staat bekend om zijn stimulerende effecten. Het helpt vermoeidheid te verminderen, de alertheid te verhogen en de focus te verbeteren, zodat je je volledig kunt concentreren op je training. Met 250 mg cafeïne per portie geeft de USN QHUSH Black je een krachtige boost.

L-citrulline (4000 mg per portie): L-citrulline is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij het verhogen van de productie van stikstofoxide in je lichaam. Stikstofoxide is een natuurlijke vaatverwijder die de bloedstroom verbetert, zodat er een betere zuurstof- en voedingsstoffenlevering naar je spieren is. Met een indrukwekkende dosis van 4000 mg per portie helpt L-citrulline je de intensiteit en het uithoudingsvermogen van je trainingen te verhogen.

L-arginine (1000 mg per portie): L-arginine is een ander aminozuur dat de productie van stikstofoxide ondersteunt en bloedvaten verwijdt. Door de bloedstroom te verhogen, kan L-arginine helpen de spierpomp te verbeteren en voedingsstoffen naar je spieren te transporteren tijdens je trainingen.

Beta-alanine (2500 mg per portie): Beta-alanine is een niet-essentieel aminozuur dat mogelijk kan helpen bij het uitstellen van spiervermoeidheid. Het verhoogt de niveaus van carnosine in je spieren, wat kan helpen bij het bufferen van melkzuur en het verminderen van spiervermoeidheid tijdens intensieve trainingen. Met 2500 mg beta-alanine per portie kun je langer en intensiever trainen.

Naast deze belangrijke ingrediënten bevat de USN QHUSH Black pre-workout poeder ook andere waardevolle stoffen, zoals kaliumbicarbonaat, vitamines B3, B6 en B12, en zwarte peperextract, die je prestaties helpen optimaliseren.

Dankzij de krachtige doses van de actieve ingrediënten biedt de USN QHUSH Black pre-workout poeder een effectieve formule om je energie, focus en uithoudingsvermogen te verbeteren. Of je nu in de sportschool traint, thuis traint of gaat hardlopen, deze pre-workout is de ideale metgezel voor je intensieve trainingssessies.

Gebruiksaanwijzing:Meng één maatschepje (ongeveer 10 g) QHUSH USN Black Pre-workout met 200-250 ml koud water. Neem het ongeveer 20-30 minuten vóór je training in. Begin met een halve dosering om je tolerantie te beoordelen voordat je de volledige dosering gebruikt. Overschrijd niet meer dan één portie per dag.

 

 

Specificaties

Productcode 352-424
EAN code 6019901218241

Ook interessant