SOUR GUMMY
Optimumnutrititionadvancedpreworkoutpoweredbyspierfabriekdotcom 1 Optimumnutrititionadvancedpreworkoutpoweredbyspierfabriekdotcom label
1 2
 

OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD ADVANCED PRE-WORKOUT

€ 34,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad

De Optimum Nutrition Gold Standard Advanced Pre-Workout is speciaal ontworpen om je training naar een hoger niveau te tillen en je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Met de verfrissende en verrukkelijke Sour Gummy-smaak, biedt deze pre-workout een explosieve combinatie van ingrediënten die je energie, focus en uithoudingsvermogen ondersteunen.

Belangrijkste kenmerken:

1. Energieboost: Deze pre-workout bevat een geavanceerde mix van cafeïne, beta-alanine en acetyl-L-carnitine om je energieniveau te verhogen en je te helpen intensiever te trainen. Of je nu in de sportschool traint of aan een intensieve cardio-activiteit deelneemt, deze pre-workout geeft je de nodige energie om door te gaan.

2. Focus en mentale helderheid: Met toegevoegde ingrediënten zoals L-tyrosine en choline bitartraat helpt de Gold Standard Advanced Pre-Workout je om je te concentreren en je mentale helderheid te verbeteren. Dit stelt je in staat om je te focussen op je training en elke rep maximaal te benutten.

3. Uithoudingsvermogen en spierpompen: Deze pre-workout bevat beta-alanine en L-citrulline om je uithoudingsvermogen te vergroten en spierpompen te bevorderen. Je zult merken dat je langer kunt trainen en dat je spieren voller en harder aanvoelen tijdens je workout.

4. Geavanceerde formule: Optimum Nutrition heeft deze pre-workout samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Elk scoopje levert een krachtige dosis actieve verbindingen die zijn ontworpen om optimale resultaten te bieden.

5. Geweldige smaak: Geniet van de heerlijke Sour Gummy-smaak terwijl je jezelf voorbereidt op een geweldige trainingssessie. De Gold Standard Advanced Pre-Workout is gemaakt met aandacht voor zowel prestaties als smaak, zodat je kunt genieten van elke slok.

Gebruiksaanwijzing: Meng één maatschepje (ca. 10 gram) pre-workout met 250-300 ml koud water en drink het 20-30 minuten voor je training.

Begin met een halve dosering om je tolerantie te bepalen voordat je overschakelt naar een volledige dosering.

Overschrijd niet meer dan twee doseringen per dag.

Waarschuwing: Dit product bevat een hoge dosis cafeïne (250 mg per dosering). Het wordt aanbevolen om de inname van andere cafeïnehoudende producten te beperken tijdens het gebruik van deze pre-workout. Raadpleeg een arts voordat je dit product gebruikt als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening hebt of medicatie gebruikt.

Haal het meeste uit elke training met Optimum Nutrition Gold Standard Advanced Pre-Workout in de heerlijke Sour Gummy-smaak!

 

Specificaties

Productcode 351-423
EAN code 5060751992608

Ook interessant