NOOTROPIC
Braingains 00 Braingains label
1 2
 

BRAIN GAINS - SWITCH ON - NOOTROPIC - BRAIN FUEL

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad

Brain Gains Nootropic Brain Fuel bevat formulehoogtepunten zoals 600 mg van het merkgebonden ashwagandha KSM-66, 800 mg alpha-GPC, 2 g tyrosine en 600 mg Lion's mane.

Deze krachtige combinatie belooft een verscheidenheid aan voordelen voor het verbeteren van de hersenfunctie, zoals het versterken van de concentratie, het bevorderen van helder denken en het ondersteunen van geheugen en cognitieve prestaties.

Ashwagandha, bekend om zijn adaptogene eigenschappen, kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van een gezonde gemoedstoestand.

Alpha-GPC is een cholinebron die de productie van acetylcholine ondersteunt, een neurotransmitter die cruciaal is voor het geheugen en de cognitie.

Tyrosine is een aminozuur dat de aanmaak van dopamine en noradrenaline bevordert, waardoor het de alertheid en focus kan verbeteren.

Lion's mane, ook wel bekend als Hericium erinaceus, staat bekend om zijn potentieel om de neurotrofische factoren te verhogen, wat kan bijdragen aan de groei en het herstel van zenuwcellen in de hersenen.

Met zijn krachtige en goed doordachte formule heeft Brain Gains Nootropic Brain Fuel bewezen dat het inderdaad de beloofde voordelen biedt voor de hersenen.

Het is een veelbelovend supplement voor iedereen die zijn cognitieve prestaties wil verbeteren en zijn mentale helderheid wil vergroten.

Mix 1 a 2 scoops met 250-300 ml water en drink dit 15 A 20 minuten voor je training.

(bij voorkeur op een lege maag).

*Dit product bevat geen stimulanten zoals caffeïne. Hierdoor kun je Brain Gains op elk moment v/d dag gebruiken.

 

Specificaties

Productcode 350-425
EAN code 6019908532586

Ook interessant