3000IU
D3 1 byspierfabriekdotcom D3 2 label byspierfabriekdotcom
1 2
 

VITAMINE D3 - XXL NUTRITION - SOFTGELS

€ 4,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad

Vitamine D3 is belangrijk voor een normale spierwerking, speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren en helpt het (natuurlijk) immuunsysteem van de lichaamscellen. Vitamine D3 is onder sporters de meest gebruikte vitamine. Onze vitamine D3 bestaat uit 3000U per softgel.

Onze Vitamine D3 is door leden van dutchbodybuilding.com onafhankelijk getest

Gebruik 1 softgel (3000IU) per dag bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.

Er zijn maar weinig voedingsbronnen die rijk zijn aan vitamine D. Het is dus bijna een onmogelijke klus om op basis daarvan aan de optimale hoeveelheid vitamine D te komen. Zelfs voeding die bomvol Vitamine D zit, zoals een eidooier, bevat per ei slechts 2% van wat je per dag eigenlijk zou moeten binnenkrijgen om maximaal van de D vitaminen te profiteren. De andere bron van vitamine D,  zonlicht, is in Noord Europa te zwak om echt zoden aan de dijk te zetten.

Vrijwel iedereen die zich bewust is van het belang van vitamine D kiest dan ook voor een goed voedingssupplement. Makkelijker, goedkoper, en je bent zeker van de perfecte hoeveelheid vitamine D om je gezondheid op vele fronten te ondersteunen. Elke dag weer.

*60 softgels = genoeg voor 2 maanden.

Ook interessant