MULTIVITAMIN & MINERALS - XXL NUTRITION

€ 2,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad

Ben je op zoek naar een makkelijke én lekkere manier om dagelijks aan de benodigde vitaminen en mineralen te komen?

Probeer dan eens Multivitamin & Minerals! Één bruistablet bevat maar liefst 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen en een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen. Het enige dat je nog hoeft te doen is één bruistablet per dag op te laten lossen in water, op te drinken en je krijgt alle micronutriënten binnen die je als sporter nodig hebt.

Om jou als sporter te voorzien van een extra dosis vitaminen en mineralen zijn deze in de meest optimale verhouding toegevoegd aan Multivitamin & Minerals. Zo krijg je moeiteloos 100% van de behoefte aan o.a. Vitamine E, C en B12 binnen, maar ook vitaminen die je minder makkelijk uit je basisvoeding haalt (zoals foliumzuur, biotine en niacine). Mineralen als magnesium, ijzer en zink maken dat je er als sporter alles aan doet om een drukke levensstijl vol te kunnen houden.

Er zijn allerlei soorten en maten multivitaminen op de markt, maar wat velen hierbij gemeen hebben is dat het capsules of tabletten betreffen. De Multivitamin & Minerals is echter een bruistablet met superlekkere sinaasappelsmaak, zodat je geen capsules hoeft te slikken maar jouw dosis vitaminen en mineralen supermakkelijk opdrinkt. Voeg dit toe aan jouw dagelijkse ontbijtroutine en je bent verzekerd van een optimale ondersteuning van jouw sportieve leven.

GEBRUIK & DOSERING

Los 1 bruistablet Multivitamin & Minerals op in water en gebruik deze eenmaal daags, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

 

Specificaties

Productcode 338-414
EAN code 8719214566388

Ook interessant