LACTOSE FREE
Whey isolate zero Whey isolate back
1 2
 

WHEY ISOLATE ZERO - XXL NUTRITION

€ 46,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad

Whey Isolate Zero: een extreem zuivere Whey Isolate met 90% eiwit die ook nog eens suikervrij, vetvrij en lactosevrij is 

Krijg je een opgeblazen gevoel, last van je buik of uitslag (puistjes) van een eiwitshake? Dan is Whey Isolate Zero precies wat je zoekt. Whey Isolate Zero is nog verder gefilterd en daardoor vrij van lactose, suikers en vetten. 

De whey isolaat die we gebruiken in deze shake wordt maar beperkt geproduceerd; zo wordt deze normaal gezien alleen verwerkt in babyvoeding en is niet verkrijgbaar als sportvoeding. Vanwege onze goede relatie met de producent hebben ze voor ons echter een uitzondering gemaakt. Daar zijn we natuurlijk superblij mee! Vooral omdat we weten dat veel mensen last hebben van een lactose-intolerantie en zoeken naar een goede lactosevrije eiwitshake. Dan kom je al snel uit op plantaardige eiwitshakes. Deze hebben alleen een afwijkende smaak en hebben vooral een minder goed aminozuurprofiel waardoor ze minder goed worden opgenomen. Uitwijken naar een plantaardige shake hoeft met Whey Isolate Zero niet langer meer! 

*Door de toevoeging van cacao wijken de specificaties van de chocolade variant iets af van de overige smaken.

*We vertrouwen op onze leverancier, XXL Nutrition, voor de huidige (smaak) voorraad.

Hierdoor kan het voorkomen dat uw levering vertraagd of niet beschikbaar is.

U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling.

 

Specificaties

Productcode 356-455

Ook interessant