100 SHAKES
Perfect whey front Perfect whey back
1 2
 

PERFECT WHEY PROTEIN - XXL NUTRITION

€ 93,94 (inclusief btw 9%)
Op voorraad

Perfect Whey Protein is één van onze bestverkochte eiwitshakes. En dit is niet voor niets: naast de heerlijke smaak beschikt Perfect Whey Protein namelijk over de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gebeurt nogal eens dat whey-eiwitshakes tegen een vergelijkbare of lagere prijs worden aangeboden, maar wie goed naar de voedingswaarden kijkt ziet dat het eiwitgehalte een stuk lager is in dergelijke producten. Ook wordt er veelal gebruik gemaakt van goedkope vulmiddelen, iets waar je bij Perfect Whey Protein niet bang voor hoeft te zijn. Perfect Whey Protein bevat een eiwitgehalte van 78,5% en enkel pure en zuivere ingrediënten.

Hoge kwaliteit tegen een lage prijs

Ben je op zoek naar een effectief eiwitsupplement van hoge kwaliteit, maar wil je ook zeker weten dat je hier niet te veel voor betaalt? Dan is Perfect Whey Protein ideaal. Deze eiwitshake bevat uitsluitend de meest zuivere vorm van whey proteïne concentraat, wat geproduceerd wordt door middel van de innovatieve koude cross-flow microfiltratie. Deze geavanceerde techniek maakt dat alleen de uiterst zuivere vorm van whey concentraat overblijft, waardoor deze optimaal door het lichaam opgenomen kan worden.

Onafhankelijk getest

Supplementlabtest.com heeft de Perfect Whey Protein onafhankelijk getest en deze is volledig goed bevonden. Sterker nog, er is 78,5% eiwit gemeten; dit is 0,8% meer dan staat aangegeven op ons label. Perfect Whey Protein maakt dus nóg meer waar dan wat het belooft. De volledige uitslag lees je hier.

Gebruik en dosering

Meng 2 maatscheppen (40 gram) met 250 ml melk of een andere drank naar keuze. Omdat Perfect Whey Protein snel door het lichaam wordt opgenomen is deze uitermate geschikt om direct na een training of bij het ontbijt te gebruiken. 

*We vertrouwen op onze leverancier, XXL Nutrition, voor de huidige (smaak) voorraad.

Hierdoor kan het voorkomen dat uw levering vertraagd of niet beschikbaar is.

U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling.

Specificaties

Productcode 355-442

Ook interessant