35 SHAKES
Weight gainer front Weight gainer back
1 2
 

WEIGHT GAINER - XXL NUTRITION

€ 41,94 (inclusief btw 9%)
Op voorraad

Voor iedereen die moeite heeft met aankomen in gewicht is er Weight Gainer van XXL Nutrition!

Deze krachtpatser komt in een verpakking van maar liefst 2500 gram en bevat de meest ideale samenstelling voor verantwoorde gewichtstoename. Met maar liefst 75% hoogwaardige koolhydraten en een zeer laag vetgehalte weet je zeker dat je jouw lichaam van de meest optimale voedingsstoffen voorziet om verantwoord aan te komen. Iedere serving bevat tevens een breed scala aan vitamines en mineralen en met 15 gram eiwit per serving is de Weight Gainer een ideale shake na een workout!

Krachtige ingrediënten

De Weight Gainer is het resultaat van een lang ontwikkelproces om de meest ideale samenstelling te creëren. Deze ideale samenstelling bestaat uit een hoog percentage koolhydraten en eiwit (concentraat en isolaat), een laag vetgehalte en toevoeging van veel verschillende vitamines. Denk hierbij aan Vitamine C, allerlei soorten Vitamine B en Vitamine E. De toegevoegde mineralen kalium en magnesium maken de Weight Gainer compleet. 1 serving bevat 372 kcal en dient hiermee ook als uitgebalanceerde maaltijdvervanger.

Smaak

Omdat smaak een zeer belangrijke factor speelt bij een weight gainer die je een langere tijd wilt gebruiken heeft dit een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van onze Weight Gainer. Het resultaat is hier ook naar: de 4 verbluffend lekkere smaken Vanille, Banaan, Aardbei en Chocolade. Door het gebruik van de beste smaakaroma’s en hoogwaardige ingrediënten is Weight Gainer superromig en smaakt deze keer op een keer als een ware traktatie.

Gebruik en dosering

Gebruik Weight Gainer als aanvulling op je dagelijkse voeding. Meng 2-3 maatscheppen (70-105 gram) met 300-400 ml melk of een andere drank naar keuze in een shakebeker. Neem 1-3 shakes per dag, afhankelijk van je gewicht en trainingsdoel. 

Allergenen: melk

*We vertrouwen op onze leverancier, XXL Nutrition, voor de huidige (smaak) voorraad.

Hierdoor kan het voorkomen dat uw levering vertraagd of niet beschikbaar is.

U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling.

 

 

Specificaties

Productcode 354-436

Ook interessant